Veganská kuchařka: Chutné recepty a tipy pro vaše zdraví
Veganství je zdravé pro tělo i životní prostředí a navíc - tato jídla mohou být i velmi chutná! Přírodní léčitelka a novinářka Cinzia Trenchi sestavila recepty na jednoduché pokrmy, které obsahují množství luštěnin, zeleniny, ovoce, celozrnných obilnin, semen, koření a bylinek.
Kniha je rozdělená do dvou hlavních částí. V úvodu je přehledný seznam základních potravin, jejich vlastností a možností použití. Následuje receptová část s podrobným návodem, doplněná úžasnými fotografiemi hotových pokrmů.
Vychutnejte si výbornou polentu z krupice a prosa, polévku z divokého hrachu s bramborovými gnocchi, uzené tofu s kořením a chilli papričkami, celozrnné těstoviny s olivami a cherry rajčaty nebo lahodný závin s banány a jahodami.
Po vyzkoušení těchto jídel vám už živočišné produkty nebudou nikdy chybět.